Een aantal zekerheden op een rijtje

Lespakketten op maat

Onze lespakketten zijn gebaseerd op verschillende niveaus. Er wordt tijdens de proefles gekeken welk pakket bij jouw past. Lessen over aan het einde van de rijopleiding? Dan krijg je het restant terug. Eerlijk = eerlijk.

Flexibel lessen plannen

In overleg met jouw rij-instructeur worden de lessen ingepland. Alle lessen worden genoteerd in een afsprakenkaart, zodat jij precies weet wanneer jij lest. Ook zit er een instructievorderingskaart bij, waar de voortgang van jouw rijopleiding wordt bijgehouden.

Afspraak is afspraak

Alle gemaakte afspraken staan vermeld in een lesovereenkomst. Geen wurgcontract, maar een eerlijk en transparant contract zonder โ€œkleineโ€ letters. Tussentijds stoppen? Je betaalt alleen wat je hebt verbruikt, wel zo eerlijk toch?

De lesauto

Een Volkswagen Bluemotion 1.4 TDI. Ingericht en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Deze auto is zuinig, wordt goed onderhouden en is geheel rookvrij. Daarnaast is de auto maximaal verzekerd en ben jij als leerling ook tip top gedekt. Wel fijn om te weten!

Verantwoord leren autorijden

- Jouw instructeur is in het bezit van een geldig instructeurs certificaat, Verklaring Omtrent Goed Gedrag en volgt de wettelijk vereisde bijscholingstraject. Hierdoor weet jij zeker dat de lessen worden gegeven door een professional.

Altijd tevreden

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze lessen. De bedoeling is dat jij deze lessen met een brede glimlach volgt. Mocht er toch iets niet goed gaan, laat het ons direct weten. Wij horen jou graag aan en zoeken samen naar een gepaste oplossing, want auto leren rijden moet leuk blijven.

ONZE RIJBEWIJSKAMPIOENEN

Anish Ballab
Anish Ballab
2020-10-05
Geverifieerde beoordeling
Ervaren instructeur, in een korte tijd veel en snel geleerd. Lessen inplannen heel simpel via de app.
monica lobo
monica lobo
2020-09-03
Geverifieerde beoordeling
Bedankt Lake rijopleiding voor de goede, leuke lessen en het vertrouwen in mij. Het is een rijopleiding die zijn leerlingen goed begeleid om,hun rijbewijs te halen. Dank je wel !!
nilesh jadoei
nilesh jadoei
2020-07-28
Geverifieerde beoordeling
In een korte tijd, heel veel en snel geleerd. Ik heb goed en duidelijk les gekregen met als resultaat mijn rijbewijs! Dit rijschool zou ik iedereen aanraden! Top ervaring gehad!
Sven van Bezouw
Sven van Bezouw
2020-07-22
Geverifieerde beoordeling
Uitstekende Rijschool
cor
cor
2019-11-29
Geverifieerde beoordeling
Zeer ervaren instructeur, weet het over te brengen op een leuke manier!!! Laat je niet onnodig te veel lessen afnemen!!
Vishay Gangadin
Vishay Gangadin
2019-10-20
Geverifieerde beoordeling
Hele goeie en eerlijke rijschool ! De insteucteur geeft duidelijk uitleg en stelt je op je gemak. Altijd een leuke sfeer gehad tijdens de lessen. Naar mijn mening de beste rijschool van ons zonnestelsel !!๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Anis Ben Fadhel
Anis Ben Fadhel
2019-07-23
Geverifieerde beoordeling
Zeer geslaagde proefles gehad, naar mijn idee is hij geen instructeur die geld van je probeert af te troggelen. Eerlijk en duidelijk advies gehad hoe verder te gaan. Top!
Jack C
Jack C
2019-07-16
Geverifieerde beoordeling
Goeie rij instructeur en rijschool ๐Ÿ˜ƒhij heeft veel geduld met mij en heeft veel vertrouwen in mij. ๐Ÿ‘๐Ÿป