Een aantal zekerheden op een rijtje

Lespakketten op maat

Onze lespakketten zijn gebaseerd op verschillende niveaus. Er wordt tijdens de proefles gekeken welk pakket bij jouw past. Lessen over aan het einde van de rijopleiding? Dan krijg je het restant terug. Eerlijk = eerlijk.

Flexibel lessen plannen

In overleg met jouw rij-instructeur worden de lessen ingepland. Alle lessen worden digitaal genoteerd in een app, zodat jij precies weet wanneer jij lest. Ook zit er een instructievorderingskaart bij, waar de voortgang van jouw rijopleiding wordt bijgehouden.

Afspraak is afspraak

Alle gemaakte afspraken staan vermeld in een lesovereenkomst. Geen wurgcontract, maar een eerlijk en transparant contract zonder “kleine” letters. Tussentijds stoppen? Je betaalt alleen wat je hebt verbruikt, wel zo eerlijk toch?

De lesauto

Een Volkswagen Tiguan R-Line 2.0 TDI. Ingericht en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Deze auto is zuinig, wordt goed onderhouden en is geheel rookvrij. Daarnaast is de auto maximaal verzekerd en ben jij als leerling ook tip top gedekt. Wel fijn om te weten!

Verantwoord leren autorijden

Jouw instructeur is in het bezit van een geldig instructeurs certificaat, Verklaring Omtrent Goed Gedrag en volgt de wettelijk vereiste bijscholingstraject. Hierdoor weet jij zeker dat de lessen worden gegeven door een professional.

Altijd tevreden

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze lessen. De bedoeling is dat jij deze lessen met een brede glimlach volgt. Mocht er toch iets niet goed gaan, laat het ons direct weten. Wij horen jou graag aan en zoeken samen naar een gepaste oplossing, want auto leren rijden moet leuk blijven.

ONZE RIJBEWIJSKAMPIOENEN

Remco Van Berkel
Remco Van Berkel
2021-11-09
Super rijschool met hele relaxte instructeur zeker een aanrader!!
Andrew van der Hoeven
Andrew van der Hoeven
2021-09-23
In 1x geslaagd bij Laké Rijopleiding! Danny (instructeur) legt alles rustig en op een goede manier uit waardoor je het snapt en begrijpt. Danny is ook altijd in voor een grapje. Super goede ervaring gehad en blij dat ik in 1x geslaagd ben!!
Alisha Mohabir
Alisha Mohabir
2020-11-17
Leuke instructeur die altijd zn lolbroek aan heeft...... maaaar als het er op aankomt is het een hele serieuze en strenge man! Precies wat iedere leerling nodig heeft. Thanks Danny 🙌🏽
Anish Ballab
Anish Ballab
2020-10-05
Ervaren instructeur, in een korte tijd veel en snel geleerd. Lessen inplannen heel simpel via de app.
monica lobo
monica lobo
2020-09-03
Bedankt Lake rijopleiding voor de goede, leuke lessen en het vertrouwen in mij. Het is een rijopleiding die zijn leerlingen goed begeleid om,hun rijbewijs te halen. Dank je wel !!
nilesh jadoei
nilesh jadoei
2020-07-28
In een korte tijd, heel veel en snel geleerd. Ik heb goed en duidelijk les gekregen met als resultaat mijn rijbewijs! Dit rijschool zou ik iedereen aanraden! Top ervaring gehad!
Sven van Bezouw
Sven van Bezouw
2020-07-22
Uitstekende Rijschool
cor
cor
2019-11-29
Zeer ervaren instructeur, weet het over te brengen op een leuke manier!!! Laat je niet onnodig te veel lessen afnemen!!
Anis Ben Fadhel
Anis Ben Fadhel
2019-07-23
Zeer geslaagde proefles gehad, naar mijn idee is hij geen instructeur die geld van je probeert af te troggelen. Eerlijk en duidelijk advies gehad hoe verder te gaan. Top!
Jacky Chang
Jacky Chang
2019-07-16
Goeie rij instructeur en rijschool 😃hij heeft veel geduld met mij en heeft veel vertrouwen in mij. 👍🏻