Een aantal zekerheden op een rijtje

Lespakketten op maat

Onze lespakketten zijn gebaseerd op verschillende niveaus. Er wordt tijdens de proefles gekeken welk pakket bij jouw past. Lessen over aan het einde van de rijopleiding? Dan krijg je het restant terug. Eerlijk = eerlijk.

Flexibel lessen plannen

In overleg met jouw rij-instructeur worden de lessen ingepland. Alle lessen worden genoteerd in een afsprakenkaart, zodat jij precies weet wanneer jij lest. Ook zit er een instructievorderingskaart bij, waar de voortgang van jouw rijopleiding wordt bijgehouden.

Afspraak is afspraak

Alle gemaakte afspraken staan vermeld in een lesovereenkomst. Geen wurgcontract, maar een eerlijk en transparant contract zonder β€œkleine” letters. Tussentijds stoppen? Je betaalt alleen wat je hebt verbruikt, wel zo eerlijk toch?

De lesauto

Een Volkswagen Bluemotion 1.4 TDI. Ingericht en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Deze auto is zuinig, wordt goed onderhouden en is geheel rookvrij. Daarnaast is de auto maximaal verzekerd en ben jij als leerling ook tip top gedekt. Wel fijn om te weten!

Verantwoord leren autorijden

- Jouw instructeur is in het bezit van een geldig instructeurs certificaat, Verklaring Omtrent Goed Gedrag en volgt de wettelijk vereisde bijscholingstraject. Hierdoor weet jij zeker dat de lessen worden gegeven door een professional.

Altijd tevreden

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze lessen. De bedoeling is dat jij deze lessen met een brede glimlach volgt. Mocht er toch iets niet goed gaan, laat het ons direct weten. Wij horen jou graag aan en zoeken samen naar een gepaste oplossing, want auto leren rijden moet leuk blijven.

ONZE RIJBEWIJSKAMPIOENEN

UITSTEKEND
10 recensies op
Vick Petrona
Vick Petrona
2020-12-02
Voor mij zal ik iedereen die ik ken die een rijbewijs moet halen zeggen om bij Lake Rijopleiding te gaan Lake is super goed want ik ging in drie dagen lessen en in een keer geslaagd als je les bij lake krijg je moet slagen hoe die man jou les geef geloof me je moet slagen in een keer als je niet slaag blijf maar fietsen echt petje af voor Master Lake Rijopleiding
Lees verder
Alisha Mohabir
Alisha Mohabir
2020-11-17
Leuke instructeur die altijd zn lolbroek aan heeft...... maaaar als het er op aankomt is het een hele serieuze en strenge man! Precies wat iedere leerling nodig heeft. Thanks Danny πŸ™ŒπŸ½
Lees verder
Anish Ballab
Anish Ballab
2020-10-05
Ervaren instructeur, in een korte tijd veel en snel geleerd. Lessen inplannen heel simpel via de app.
Lees verder
monica lobo
monica lobo
2020-09-03
Bedankt Lake rijopleiding voor de goede, leuke lessen en het vertrouwen in mij. Het is een rijopleiding die zijn leerlingen goed begeleid om,hun rijbewijs te halen. Dank je wel !!
Lees verder
nilesh jadoei
nilesh jadoei
2020-07-28
In een korte tijd, heel veel en snel geleerd. Ik heb goed en duidelijk les gekregen met als resultaat mijn rijbewijs! Dit rijschool zou ik iedereen aanraden! Top ervaring gehad!
Lees verder
Sven van Bezouw
Sven van Bezouw
2020-07-22
Uitstekende Rijschool
Lees verder
cor
cor
2019-11-29
Zeer ervaren instructeur, weet het over te brengen op een leuke manier!!! Laat je niet onnodig te veel lessen afnemen!!
Lees verder
Vishay Gangadin
Vishay Gangadin
2019-10-20
Hele goeie en eerlijke rijschool ! De insteucteur geeft duidelijk uitleg en stelt je op je gemak. Altijd een leuke sfeer gehad tijdens de lessen. Naar mijn mening de beste rijschool van ons zonnestelsel !!πŸ˜œπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
Lees verder
Anis Ben Fadhel
Anis Ben Fadhel
2019-07-23
Zeer geslaagde proefles gehad, naar mijn idee is hij geen instructeur die geld van je probeert af te troggelen. Eerlijk en duidelijk advies gehad hoe verder te gaan. Top!
Lees verder
Jack C
Jack C
2019-07-16
Goeie rij instructeur en rijschool πŸ˜ƒhij heeft veel geduld met mij en heeft veel vertrouwen in mij. πŸ‘πŸ»
Lees verder