Een aantal zekerheden op een rijtje

Lespakketten op maat

Onze lespakketten zijn gebaseerd op verschillende niveaus. Er wordt tijdens de proefles gekeken welk pakket bij jouw past. Lessen over aan het einde van de rijopleiding? Dan krijg je het restant terug. Eerlijk = eerlijk.

Flexibel lessen plannen

In overleg met jouw rij-instructeur worden de lessen ingepland. Alle lessen worden digitaal genoteerd in een app, zodat jij precies weet wanneer jij lest. Ook zit er een instructievorderingskaart bij, waar de voortgang van jouw rijopleiding wordt bijgehouden.

Afspraak is afspraak

Alle gemaakte afspraken staan vermeld in een lesovereenkomst. Geen wurgcontract, maar een eerlijk en transparant contract zonder “kleine” letters. Tussentijds stoppen? Je betaalt alleen wat je hebt verbruikt, wel zo eerlijk toch?

De lesauto

Een Volkswagen Tiguan R-Line 2.0 TDI. Ingericht en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Deze auto is zuinig, wordt goed onderhouden en is geheel rookvrij. Daarnaast is de auto maximaal verzekerd en ben jij als leerling ook tip top gedekt. Wel fijn om te weten!

Verantwoord leren autorijden

Jouw instructeur is in het bezit van een geldig instructeurs certificaat, Verklaring Omtrent Goed Gedrag en volgt de wettelijk vereiste bijscholingstraject. Hierdoor weet jij zeker dat de lessen worden gegeven door een professional.

Altijd tevreden

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze lessen. De bedoeling is dat jij deze lessen met een brede glimlach volgt. Mocht er toch iets niet goed gaan, laat het ons direct weten. Wij horen jou graag aan en zoeken samen naar een gepaste oplossing, want auto leren rijden moet leuk blijven.

ONZE RIJBEWIJSKAMPIOENEN

Isha Badal
Isha Badal
2023-12-20
Beste rijschool, Danny legt goed uit speelt in op je gedrag en laat je gerust voelen tijdens de lessen. Helemaal top!!!
Yronics
Yronics
2023-09-12
Goede rijinstructeur met goede tips en tricks om de baas van de weg te worden 💪🏻 Ook is het fijn om een goed samengesteld plan op te zetten waardoor ik in 1x ben geslaagd
Gwen Engels
Gwen Engels
2023-08-23
Ik heb een hele goede ervaring met laké rijscholen. Als er dingen zijn die je niet snapt, wordt het gelijk goed uitgelegd. Echt waar ga hier rijlessen🙂
Chastity Baird
Chastity Baird
2023-04-25
Een hele goede en leerzame rijschool met de beste rij instructeur die je maar kan wensen (Danny). Hij is altijd super eerlijk geweest over de prijzen maar ook hoe het ging tijdens het auto rijden! Altijd positieve feedback. Ik ben in 1x geslaagd😁 en heb t erg naar me zin gehad, veel gelachen maar ook streng waar nodig! Ik ben heel blij met mijn keuze voor deze rijschool!
ivan de bruijn
ivan de bruijn
2023-04-14
ik heb een leuke en leerzame tijd gehad met danny. in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijkexamen! de auto was altijd lekker schoon, Lake is zeker een aanrader
Justin Bouma
Justin Bouma
2023-03-07
Zeer goede professionele rijschool, instructeur (Danny) legt alles netjes, duidelijk en goed uit. is eerlijk over zijn prijzen. ben zelf in 1 keer geslaagd en ik zou deze rijschool zeker aanraden. Danny je bent een baas!
simone de klein
simone de klein
2023-03-01
Tijdje bezig geweest... super goeie lessen gehad die duidelijk waren en streng op de nodige momenten! In 1 keer kunnen slagen door de goeie lessen en super blij mee! thankss dannyyy!🙂
Shayen Sewdihal
Shayen Sewdihal
2023-01-31
In 1 keer geslaagd bij deze legend💯♥️♥️♥️
Damiën.D
Damiën.D
2023-01-17
Hele fijne rijschool, goede instructeur, flexiebele rijlessen. Erg goede voorbereiding op het praktijkexamen
Dylan Van Breugelen
Dylan Van Breugelen
2022-11-14
was mijn rij-instructeur,geweldige gozer, serieus maar valt wel mee te lachen en geeft goeie feedback en doet zijn werk enorm goed