Een aantal zekerheden op een rijtje

Lespakketten op maat

Onze lespakketten zijn gebaseerd op verschillende niveaus. Er wordt tijdens de proefles gekeken welk pakket bij jouw past. Lessen over aan het einde van de rijopleiding? Dan krijg je het restant terug. Eerlijk = eerlijk.

Flexibel lessen plannen

In overleg met jouw rij-instructeur worden de lessen ingepland. Alle lessen worden digitaal genoteerd in een app, zodat jij precies weet wanneer jij lest. Ook zit er een instructievorderingskaart bij, waar de voortgang van jouw rijopleiding wordt bijgehouden.

Afspraak is afspraak

Alle gemaakte afspraken staan vermeld in een lesovereenkomst. Geen wurgcontract, maar een eerlijk en transparant contract zonder “kleine” letters. Tussentijds stoppen? Je betaalt alleen wat je hebt verbruikt, wel zo eerlijk toch?

De lesauto

Een Volkswagen Tiguan R-Line 2.0 TDI. Ingericht en goedgekeurd volgens de eisen van het CBR. Deze auto is zuinig, wordt goed onderhouden en is geheel rookvrij. Daarnaast is de auto maximaal verzekerd en ben jij als leerling ook tip top gedekt. Wel fijn om te weten!

Verantwoord leren autorijden

Jouw instructeur is in het bezit van een geldig instructeurs certificaat, Verklaring Omtrent Goed Gedrag en volgt de wettelijk vereiste bijscholingstraject. Hierdoor weet jij zeker dat de lessen worden gegeven door een professional.

Altijd tevreden

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze lessen. De bedoeling is dat jij deze lessen met een brede glimlach volgt. Mocht er toch iets niet goed gaan, laat het ons direct weten. Wij horen jou graag aan en zoeken samen naar een gepaste oplossing, want auto leren rijden moet leuk blijven.

ONZE RIJBEWIJSKAMPIOENEN

Shayen Sewdihal
Shayen Sewdihal
2023-01-31
In 1 keer geslaagd bij deze legend💯♥️♥️♥️
Damiën.D
Damiën.D
2023-01-17
Hele fijne rijschool, goede instructeur, flexiebele rijlessen. Erg goede voorbereiding op het praktijkexamen
Dylan Van Breugelen
Dylan Van Breugelen
2022-11-14
was mijn rij-instructeur,geweldige gozer, serieus maar valt wel mee te lachen en geeft goeie feedback en doet zijn werk enorm goed
Leona De klein
Leona De klein
2022-10-18
Na een minder prettige ervaring bij een andere rijschool over gestapt naar Laké rijschool en echt tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt dat ik de overstap gemaakt heb echt een super ervaring, super rij- instructeur en door hem in 1x geslaagd voor me rij examen. Danny super bedankt voor de gezellige lessen waar k veel van geleerd heb ❤️ Zeker aan te raden als je je rijbewijs wilt halen 🚘🤞🏼
Mariska schaik
Mariska schaik
2022-07-27
Een opleider met veel geduld en vertrouwen! Die je goed begeleid naar het slagen. Bedankt voor de lessen. Ik heb er veel geleerd!
Marina Millenaar
Marina Millenaar
2022-03-27
Beste rijschool met de meest geduldige rij instructeur! De sfeer is goed en hij laat je op je gemak voelen. Hij weet het over te brengen op een leuke manier maar kan wanneer nodig ook streng zijn. In een korte tijd heel veel geleerd en daardoor in 1x geslaagd! Danny denkt met je mee en laat je niet onnodig te veel lessen nemen. €
Davoney Quelsey
Davoney Quelsey
2022-02-21
Hele fijne lessen gehad van de beste rijinstructeur Danny! Bedankt voor de motivatie en het geloven in mij, dankzij jou ben ik uiteindelijk geslaagd 🙂
Remco Van Berkel
Remco Van Berkel
2021-11-09
Super rijschool met hele relaxte instructeur zeker een aanrader!!
Andrew van der Hoeven
Andrew van der Hoeven
2021-09-23
In 1x geslaagd bij Laké Rijopleiding! Danny (instructeur) legt alles rustig en op een goede manier uit waardoor je het snapt en begrijpt. Danny is ook altijd in voor een grapje. Super goede ervaring gehad en blij dat ik in 1x geslaagd ben!!
Alisha Mohabir
Alisha Mohabir
2020-11-17
Leuke instructeur die altijd zn lolbroek aan heeft...... maaaar als het er op aankomt is het een hele serieuze en strenge man! Precies wat iedere leerling nodig heeft. Thanks Danny 🙌🏽